31 Aralık 2008 Çarşamba

Rüyada Öksürdüğünü görmek

Rüyada öksürmek, insanları başkalarına şikayet edeceksiniz demektir. Öksürürken balgam çıkarmak dertlerinizden kurtulacağınıza işarettir. Kuru kuru öksürmek içinizde sıkıntı olduğuna yorumlanır. Kronik öksürdüğünü görmek başınızın sıkıntıdan kurtulmayacağına işarettir.

Rüyada Öğretmen görmek

Öğretmen rüyası gören kişi çevresindeki arkadaş sandığı kişilere dikkat etmesi gerekir. Rüyada öğretmen olduğunu veya öğretmenlik yaptığını görmek bir sorumluluğu almak ve bunun sonunda başarılı olarak insanları yönetecek konuma gelmek demektir.

24 Aralık 2008 Çarşamba

Rüyada Gebelik Görmek

Gebelik rüyaları kötüye yorumlanır, sıkıntı demektir. Rüyasında gebe olduğunu gören kişi büyük sıkıntıyla karşılaşır. Ve bu sıkıntı kolay kolay bitmez demektir.

22 Aralık 2008 Pazartesi

Rüyada Ekmek Görmek

Ekmek
Rüyada ekmek hayırdır. Rüyasında ekmek gören kişi çok kısa bir süre sonra muradına erecek, iş yaşamında başarılı olacak, bol para ve berekete kavuşacak demektir. Ekmek kabuğu kesmek çözümü çok zor bir sorunu çözümlemek demektir. Fırından yeni çıkmış ekmek görmek ya da kokusunu almak, para darlığından kurtulacağınıza işarettir.Buğday ekmeği görmek belirsiz olan önemli işler yoluna girecek demektir. Darı ekmeği biraz zorluk ve sıkıntıdan sonra refaha ulaşılacağına yorulur. Arpa ekmeği para durumunuzda beklenmedik bir miktarda artış işaretidir. Nohut

ekmeği kazancınızda azalma olacağını ancak sağlığınızın iyiye gideceğini işaret eder. Çavdar ekmeği ruh sıkıntısından kurtulmak demektir. Yufka ekmeği büyük bir mutluluğa ulaşılacak anlamındadır. Ekmek kesmek: Bir işi sonuçlandırmak anlamına gelir.

Rüyada Eğlenmek - Eğlence

Eğlence
Büyük bir mutluluktan sonra tekrar eski halinize döneceksiniz demektir. Dedikodu olarak da yorulur.

21 Aralık 2008 Pazar

Rüyada Bakla Yemek

Bakla
Kuru bakla sakin ve huzurlu bir hayat yaşayacağınıza işarettir. Üzüntü ve sıkıntı çekeceğinize işarettir. Baklacı kötü sözler duyacağınız anlamına gelir. Bakla yemek ticari durumunuzun sarsılacağına işarettir.

18 Aralık 2008 Perşembe

Bilinç Altı Rüyalar

Kişi gündüzleri kendi kafasında kurduğu olayları, yaşadığı olayları gece rüyasında görebilir, buda şahısın kendisi tarafından farkında olmadan gördüğü rüyalardır.

Doğru Rüyalar.

İnsanlara bir mesaj vermek için doğruca gösterilmiş, yorumu yapılması gereken, ibret ve ders alınması, iyi algılanması gereken rüyalar.

17 Aralık 2008 Çarşamba

Rüyada Acı Çekmek

Acı Çekmek
Vücudunda veya başında bir ağrı veya acı bulunduğu şeklinde bir rüya görmek, özel meselelerini başkalarına anlatmaması ve bazı şeyleri kendisine saklamayı öğrenmesi gerektiğine işarettir. Diş ağrısı: Rüyada diş ağrıması yakında sevindirici bir haber alacağınıza işarettir.Bir yerinizi acıttığınızı görmeniz ise dostlarınızın iğneli sözleriyle karşılaşacağınızı gösterir.

8 Aralık 2008 Pazartesi

Rüyada Cüzdan Bulmak

Cüzdan
Cüzdan bulmak maddi veya manevi açıdan kazanç sağlayacağınıza işaret eder. İçi para dolu cüzdan bulmak ise, şansınızın arttığı döneme işaret eder.Cüzdanınızı kaybettiğinizi gördüyseniz, yakın bir dostunuzla kavga edeceğiniz anlamına gelir.

5 Aralık 2008 Cuma

Rüyada Azrail Görmek

Azrail
Azrail'e selam vermek, bu dünyada daha çok çekeceğiniz var anlamına gelir. Azrail'i can alırken görmek, uzun bir hayat yaşacağınıza işarettir. Azrail'i gülerek görmek, acısız bir vefat; kızgın görmek acı çekerek ve ızdırap içinde öleceğinize işarettir.

3 Aralık 2008 Çarşamba

Rüyada Cacık Görmek

Cacık:
Rüyada cacıkla ilgili bir şey görmek başınızdan geçecek bir olay yüzünden üzüntü duyacağınıza işaret eder.